Lang en Gelukkig


Vroeger, toen ik nog jong en onbezonnen was zeg maar, was ik weleens jaloers op zij die het wel wisten. Van die mensen die juf of fysiotherapeut wilde worden en daar vol voor gingen en, hopelijk, nog lang en gelukkig leefden. Nee dan ik, ik kwam niet verder dan ‘iets’ creatiefs.

Ik maakte vele omzwervingen op werkgebied, en ik kan niet anders zeggen dan dat ik daar veel van geleerd heb. Maar of ik er ook echt gelukkig van werd?

Ik had er een ernstig zieke vader en een flinke burn-out voor nodig om erachter te komen dat dat niet zo was, en dat ik ergens onderweg mijn ‘iets creatiefs’ kwijt was geraakt. Het terug vinden daarvan bracht me een hoofd vol nieuwe plannen,

ideeën, dingen die ik nog eens wilde gaan maken en mijn eigen bedrijf: Style Candy!

Want hoewel ik het doodeng vind en me soms afvraag waar ik in godsnaam aan begonnen ben is de cirkel rond. Ik weet wat ik niet meer wil en belangrijker nog wat ik wel wil! Mijn liefde voor opruimen en dingen mooier maken kan ik helemaal kwijt in het stylen en organizen van interieurs en kledingkasten! Vergeten topstukken geef ik nieuw leven, kasten deel ik opnieuw in en soms geef ik een strenge blik als het tijd is om ergens afscheid van te nemen.

De focus op één ding is zó 2016 : ) Fashion en interieur gaan prima samen vind ik. Kiezen tussen deze twee kan ik niet en wil ik niet. Ik heb besloten om gewoon te doen wat ik leuk vind! Om naast het stylen en organizen te schilderen of over beauty te schrijven ook al is dat misschien niet mijn niche. Lang en gelukkig leven is wat ik wil, ik hou jullie op de hoogte van mijn vorderingen!